Skip to main content

Interieur

Het interieur van uw zaak kan net zo belangrijk zijn als de reclame aan de buitenzijde van uw pand.

Van eenvoudige signalisatie, verlichte textieldoeken tot volledige muurprints wall to wall.

Tafels en stoelen

Tafels en stoelen in eik, kers, beuk, noten en den… klassiek en modern – eigen ontwerp en uitvoering. Tafels (alle maten en vormen) – Stoelen (alle mogelijke modellen). Salons en bergères – meubelen voor horeca en bureau.

tafels en stoelen

Togen op maat

Laat uw toog op maat maken door Smart Online. Van houten afwerking of met een verlicht paneel werken met ingebouwde koeling etc.. Alles is mogelijk!

Toog horeca

Dampkap

Een dampkap op maat is afhankelijk van de complexiteit uitgerust met extractie, koude pulsie, warme pulsie, vetopvang, luchtrecuperatie, brandblusinstallatie, tot zelfs automatische regeling.
De afwerking is naar keuze met strekmetaal- of cycloonfilters, glazen plenum, LED verlichting, naast tal van extra mogelijkheden.

dampkap

Keukens

Door te luisteren naar de wensen van u als professional, geven wij professionele keukens een eigen gezicht en functionaliteit. Dankzij onze vakmensen en de opgedane kennis & ervaring binnen de diverse branches, geven wij keukentechniek advies op maat. Met een uitgebreide kwaliteitscollectie keukenapparatuur & RVS/maatwerk-meubelen.

keukens

Koeling en diepvriep

Op zoek naar een horeca koelkast of diepvries? Voor iedere horecazaak hebben wij een geschikte koeling. Van grote 3-deurs horeca koelingen en koelkasten met glazen deuren tot compacte tafelmodellen. Altijd scherp geprijsd!

koeling en diepvries

Ventilatie en airco

Een goede ventilatie met een bijhorende airconditioning systeem is tegenwoordig een must om een aangename en comfortabele omgeving te creëren. Wij zorgen voor de gepaste apparatuur, groot of klein. Kan het allemaal!

ventilatie-en-airco

Een vrijblijvende offerte gewenst?